//
23asiaa-kurssi

Del.icio.us-kommenttia

Käytännöllinen palvelu, jonka kiinnostavuutta lisää se, että voi seurata toisten samoista asioista kiinnostuneiden nettilöydöksiä. Tagitusnappulan asentaminen selaimeen tekee linkkien tallentamisesta ehkä liiankin helppoa. Jonkin verran on voinut kertyä linkkimoskaa, jolle ei ole oikeasti jatkotarvetta. Tagien kanssa nysvääminen ja niiden niputtaminen bundle tags -toiminnolla on hauskaa ajanvietettä. 🙂

Advertisement

Keskustelu

4 thoughts on “Del.icio.us-kommenttia

 1. kyllä.
  mukavalta vaikuttaa vaikka pihalla olenkin vielä…
  kyhäsin ton blogin nyt saataville.

  Posted by jarppa | 23.04.2008, 8:43 am
 2. Tagien kanssa näplääminen ja niiden niputtaminen on kivaa ja hyödyllistä. Olen laittanut tagit suomenkielellä, mutta näköjään niitä voisi laittaa englanninkielellä, tai jollain muullakin kielellä.

  Posted by Heli | 23.04.2008, 9:37 am
 3. Miten sait tuon 23asiaa linkkilistan lisättyä tuonne reunaan? Minä en saa millään sinne muuta kuin tuon blgrollin enkä saa edes muutettua sen nimeä.

  Posted by kuukkeli | 23.04.2008, 11:27 am
 4. @kuukkeli: Pistitpä pahan! 🙂 Ajattelematta asiaa yhtään tehdessäni, olin saanut osioita tehtyä melkein automaagisesti. Sitten kun aloin muistelemaan työvaiheita, meni vähän aikaa oikeita kohtia hakiessa.

  (Kaikki harhapolut ja hapuilut karsittuna) Tässä työjärjestys, jolla sain luotua linkkiosioita (tai kategorioita, kuten wp haluaa sitä kutsua).

  Lähdin siitä, että loin uuden linkin:
  Hallitse > Linkit > Manage links (add new) > Uuden linkin lisäyksessä alhaalla Aiheet-kohta klikkasin ”+ Add New Category”-linkkiä > nimi uudelle linkkiosiolle. Tallennus. Pitäisi pelittää. Yhdenlainen lopputulos siinä sivullani. 🙂

  Jatkossa kun tallentaa uusia linkkejä tuo vasta tehty kategorio näkyy yhtenä vaihtoehtona sen Blogroll-kategorian lisäksi.

  Hakiessani oikeita reittejä tuli mieleeni, että hieman selkeämpää linkkien hallinta voisi olla wordpressissä. Englannin ja suomenkieliset termit hieman harhauttavat. Tosin monimutkaisesta helpon tekeminen ei ole helppoa – myönnän.

  Posted by sorvipenkki | 23.04.2008, 1:56 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: