//
23asiaa-kurssi

Keskustelufoorumit

Kävin katsastamassa Suomi24:ää. Paljon asiaa. Ehkä vähän liikaakin. Keskustelufoorumeja tulee käytettyä esim. ATK-ongelmien ratkomisessa ns. pappilan hätävarana. Jos mistään muualta ei tunnu löytyvän, alan selata aiheeseen liittyviä foorumeita.

Elisa Juholinin kolumni (Nettikansa ottaa kantaa – turhaan?) oli mielenkiintoinen. Kuntaliiton tutkimustulos pisti silmään

”Kuntaliiton tutkimuksen (2006) mukaan kuntalaiset kuitenkin kokevat vaikutusmahdollisuuksiensa heikentyneen samaan aikaan kun heidän osallistumisvalmiutensa on kasvanut.”

Keskustelufoorumien kannalta ajatellen mahdollisuuksia ilmaista itseään verkossa on tarjolla paljon ja siten vaikutusmahdollisuudet ovat ainakin periaatteessa parantuneet (jos itsensä ilmaisua pidetään vaikuttamisena). Ehkä foorumien runsaus ei ole pelkästään positiivinen asia? Oma ääni tuntuu hukkuvan massaan?

Tieto-lista-keskustelupalstalla oli kysymys, kuka on kirjoittanut runon Äidin rukous. Pöyhin kokoelmiamme ja vastaan tuli Konsta Jylhän nuottikirja Kansansoittajan kiitos. Sieltä tuo runo löytyy. Tekijänä on rouva, jonka nimeä en muista. Olisi mukava tietää, menikö tuo ihan puihin. En ole keksinyt, miten keskustelupalstaan voisi linkittää.

Mainokset

Keskustelu

2 thoughts on “Keskustelufoorumit

  1. vaasalaisia.info foorumissa vaasalainen kuntapäättäjä ja tavallinen kaupunkilainen käyvät välillä hyvinkin kitkerää ja kovasanaista keskustelua kunnan asioista.
    Foorumiin on rekisteröitynyt (17.08.08) 1167 jäsentä. Foorumissa on 47 600 viestiä ja n. 1500 aihetta.

    http://www.vaasalaisia.info/keskustelu

    Posted by Tapio Parkkari | 17.08.2008, 2:42 pm
  2. Todella aktiivisen näköinen foorumi.

    Posted by sorvipenkki | 18.08.2008, 5:06 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: